joi, 2 iunie 2011

Zambetul

De regula, gura este cea care dezvaluie starea de spirit reala a unei persoane. Un zambet fals este o pacaleala si poate fi detectat cu usurinta. Zambetul are sute de forme si de grade de intensitate,si,cu toate acestea, fie ca privim un suras larg,fie unul timid, abia schitat, intr-un fel sau altul suntem in stare sa ne dam seama cand sentimentele si gandurile din mintea unei persoane contrazic expresia afisata.
Atat barbatii cat si femeile (dar mult mai frecvent femeile) au tendinta sa-si dezvaluie dantura pe masura ce devin tot mai excitati.Aceasta expresie,primitiva si agresiva,indusa de adrenalina. Un zambet cu buzele stranse sau cu gura inchisa nu este atat de senzual. Un zambet superior sau un rajet rautacios nu poate decat sa-i indeparteze definitiv pe ceilalti.

Gandurile placute provoaca zambete.Nu trebuie sa va reprimati niciodata un suras,acesta constituind una dintre cele mai atragatoare insusiri ale voastre indiferent de aspectul vostru fizic. Suntem atrasi involuntari de fetele surazatoare si la randul nostru vom raspunde cu un zambet.

Rasul are valente terapeutice si erotice chiar mai puternice decat zambetul. Atunci cand radeti,in sange se elibereaza o serie de substante care ofera placere si relaxare. Examinati-va buzele intr-o oglinda. Observati fiecare detaliu si ganditi-va ce ati putea face pentru a le imbunatati aspectul. Folosirea unui luciu de buze este o metoda simpla de a le face mai atragatoare.

1.Zambetul cu gura inchisa,daca este natural,isi face de regula aparitia cand zambim in sinea noastra.

2.Zambetul cu buzele stranse,cunosc de asemenea si ca surasul nefericirii indica adesea mania sau durerea reprimata.

3.Zambetul larg sau sincer este simetric.In jurul ochilor si a gurii apar ridurile de expresie specifice rasului.

4.Un zambet fasl il recunoatem dupa maxilarul incordat,buza de sus rece,ochii usor ingustati,si dupa lipsa ridurilor de expresie.

5.Cand sunteti excitati buzele se umfla si isi intensifica nuanta.Rujurile colorate ascund,dar imita totodata aceasta schimbare naturala, nuantele de rosu inchis sugereaza o stare de excitatie permanenta.

6.Un zambet exagerat care dezvaluie intreaga dantura poate fi ostil,mai ales cand dintii sutnt inclestati.

7.Un zambet fericit si sincer va lumineaza intreaga fata. Ochii zambesc si scanteiaza,pometii se ridica,ridurile de expresie din jurul ochilor si al gurii devin vizibile,iar muschii maxilarului se relaxeaza.Studiile arata ca zambetul regulat poate sa elimine depresia prin eliberarea in creier a unor substante ce modifica starea de spirit.

8.Zambetul cu buzele rasfrante este o invitatie sexuala directa la un sarut.
optimizare web